"vevőket hozunk kattintásra"
+36 (20) 931 3128
info@eastside.hu

Honlapkészítés, amely érdeklődőket hoz vállalkozásának

Azt vette észre, hogy hátrányban van tőkeerős  versenytársaival szemben?
Csökkentse hátrányát, és előzze meg őket!

Tervezze meg céges weboldala vevőszerzését! Egy végiggondolt, és részletesen kidolgozott honlap stratégiával  az interneten versenyelőnyre tehet szert. 
Még tőkeerős versenytársaival szemben is.

Honlapkészítéskor gondoljuk végig céges weboldala eredményes működtetését is!
Tervezzük meg weboldalát!

HonlapkészítésA honlap tervezésekor konkrétan határozzuk meg a weboldal célját. Pontos számokkal és határidőkkel.

A célok meghatározása mellett pontosan ismerjük a célcsoportunkat is.

Figyelemfelkeltő és meggyőző az ajánlatunk?

Nem elég az internetező figyelmét felkelteni. A termékeinket még ki sem próbáló és minket nem ismerő látogató bizalmatlan, nem hisz nekünk. Hogyan érdemelhetjük ki a bizalmát?

Milyen lépésekből áll a weboldalt meglátogató vásárlói döntésének folyamata?

Mindenképp mérjük fel az internetes versenytársakat. Nem biztos, hogy a weben azok lesznek a legnagyobb versenytársaink, akikre gondolunk. Már weboldaluk megnézésével is hasznos ötletek sorához juthatunk weblapunk elkészítéséhez.

Ezek után már meg tudjuk határozni a számunkra fontos kulcsszavakat. A kulcsszó kutatáskor természetesen nemcsak a legfontosabb (mainstream), hanem a longtail kulcsszavakra is figyeljünk. Bár a long tail kulcskifejezéseknek éppen az a lényege, hogy olyan sok van belőle, hogy képtelenség mindet előzetesen számba venni. A szakmánk ismerete és szeretete biztosítani fogja azt, hogy a bőséges tartalomba bele fogjuk szőni mindazokat a szavakat, amelyek számunkra értékesek, és szeretnénk, hogy megtaláljanak rá bennünket.

A kulcsszavak meghatározása után határozzuk meg azokat a folyamatokat, amelyeknek működnie kell a honlapunkon. A legfontosabb az értékesítési folyamat végiggondolása, az  online rendelés, vásárlás, árajánlat kérés, időpont egyeztetés megtervezése. További konverziós folyamatok lehetnek a weboldalon pl. a hírlevélre való feliratkozás, egy ingyenes anyag letöltése, a kérdőív kitöltése. Lesznek olyan segédfolyamatok is az oldalon, amelyek nem vezetnek közvetlenül konverzióhoz, de segítik és megkönnyítik a kitűzött konverziós célunk elérését. Ilyen folyamat lehet pl. a keresés és a bizalom erősítését elősegítő és látogató döntéséhez további információt adó folyamatok, pl. referenciáink és az ügyfélvélemények megjelentetése, garancia, vagy a döntési folyamat közben az internetezőben felmerülő kérdések megválaszolása.

A honlapon működő folyamatok meghatározása után már meg tudjuk tervezni azt, hogy milyen menüpontokra és funkciókra lesz szükségünk a kitűzött célunk elérését biztosító folyamatok eredményes működéséhez. Mindezek után és a számunkra fontos kulcsszavak ismeretében már ki tudjuk alakítani a kulcsszóban gazdag menüszerkezetet. Ezzel már a célegyenesben is vagyunk.

Milyen lesz az internetező első benyomása a honlapunkról? A kedvező első benyomás nagyon fontos, ezért a célcsoportunk és a tevékenységünk ismeretében határozzuk meg a webdesign alapvető szempontjait. Ez lesz a segítsége a grafikusnak.


Honlapkészítés lépésről-lépésre

A menüpontok ismeretében már gőzerővel készíthetjük a kulcsszóban gazdag tartalmi oldalakat, termékoldalakat. Természetesen H1-H6 szerkezetben, azért hogy a Google-ben még jobban megtalálhatók legyenek. Kérdezzen rá a H1-H6 szerkezetre, ha nem ismeri pontosan.

A tartalomírás közben már a webdesigner is dolgozik a cég arculatát és tevékenységét tükröző, valamint a célcsoport figyelmét is felkeltő honlap design tervezeten.

Közben a programozó sem tétlenkedik. Végzi a keresőbarát honlap elkészültéhez szükséges programozást, a modulok testreszabását és a szükséges egyedi fejlesztéseket. Vagy a nyílt forráskódú tartalommenedzsment rendszerben telepíti és testre szabja a modulokat, és végzi a szükséges programozási feladatokat.

Amint az utolsó simítások is elkészültek a honlap grafikában, és a terv szerint, hiba nélkül működik a program (ilyen azért egy igényes, egyedi honlapnál ritkán van), kezdődik a tartalom feltöltése.

A honlapkészítés során folyamatosan folyik a tesztelés, az esetleges hibák javítása, azonban a tesztadatok feltöltésekor látjuk azt, hogy hogyan is működik valójában a rendszer. Ezért a honlap belső ellenőrzése során munkatársunk ellenőrzi a honlap rendeltetésszerű működését. Az esetlegesen előforduló hibákról hibajegyzéket készít, és javítjuk a hibákat. Ezután kérjük meg Önöket weboldaluk tesztelésére. Az tapasztalt hiányosságokról, esetlegesen nem megfelelően működő folyamatokról hibajegyzéket kérünk, és a hibajegyzék alapján elvégezzük a javításokat. Ne felejtsük el, hogy nem sablonmegoldásokról van szó, hanem az adott ügyfél számára a céljainak elérését lehetővé tevő testreszabott honlapról. Az egyedi fejlesztés során mindig lehetnek a tervezettől való eltérések. Munka közben is változhatnak az igények. A szerződés pontjainak tételes egyeztetésére nincs szükség, hisz nem a szerződés teljesítésére, hanem egy eredményesen működő és vevőket hozó honlap elkészítésére dolgozunk együtt csapatként. Ha a felek kölcsönösen tiszteletben tartják egymás szempontjait, akkor a kitűzött cél elérése érdekében természetesen menet közben is változhatnak a folyamatok, változhatnak az alkalmazások.

A teszteléskor tapasztalt hibák javítása után a tartalom további finomítása, pontosítása következhet, amelynek során létrehozzuk a honlapoldalak közötti belső hivatkozásokat. Ennek révén az internetezők is azonnal további információhoz juthatnak, illetve a linkerő is a kívánt irányban áramlik a honlapon belül, ami a Google-ben való megtalálhatóság miatt fontos szempont.

Amikor a honlapot készíttető és mi is rábólintunk, akkor élesítjük a honlapot, beépítjük a Google Analytics kódot, és beállítjuk a honlapkészítés kezdetekor kitűzött célnak megfelelő célértékeket.

Ezzel el is készült a weboldal, és kezdődhet is az igazi munka, a honlap eredményes működtetése a kitűzött célok sikeres eléréséért.


Honlap eredményes működtetése

Ez tartalmazza a weblap folyamatos tesztelését, javítását a Google Analytics adatai és a látogatói visszajelzések alapján, a honlap további optimalizálását és látogatottságának folyamatos növelését.


Értékelje weboldalát!

 1. Honlapja megtalálható az Ön számára fontos kulcsszavakra a Google találati listájának elején?
 2. A design vonzza a célcsoportjába tartozók tekintetét?
 3. A szlogen, a címsor és az első bekezdés ráveszi a látogatót a továbbolvasásra.
 4. A tartalom meggyőzi arról, hogy terméke, szolgáltatása a legjobb választás számára?
 5. Telefonálásra, e-mail küldésére, bejárati ajtaja kilincsének koptatására sarkallja az internetezőt?

Ha igen a válasza ezekre a kérdésekre, akkor céges honlapja bizonyára sikeresen működik. Nemhogy hátrányban van bivalyerős versenytársaival szemben, hanem még meg is előzi azokat. Ha viszont nem, akkor célszerű lehet megújítani.

Önnek nincs kockázata, hisz ingyenes konzultáció keretében megbeszéljük az elképzelését, és meghatározzuk a honlapkészítés célját. Ön megismeri a honlap tervezés és a honlapkészítés legfontosabb szempontjait. Tájékoztatjuk az internetes keresési szokásokról és a látogatók honlapon belüli viselkedéséről. Ha az első, kötelezettségektől mentes megbeszélésünk után Ön úgy dönt, hogy velünk szeretné elkészíteni vevőket hozó és árbevételét növelő honlapját, akkor kezdetét veszi a munka, és indul a honlapkészítés a tervezéstől a megvalósításon át a célértékek beállításáig.

Milyen kérdése van honlapja eredményesebb működtetéséért?

Kérjen egy ingyenes és kötelezettségmentes konzultációt,
és választ kap a kérdéseire.


Adja meg a nevét: !
Adja meg az e-mail címét:
Írja meg üzenetét:
Legkésőbb 24 órán belül válaszolunk Önnek.

(Adatait bizalmasan kezeljük, senkinek nem adjuk ki.
Csak az Ön tájékoztatására használjuk fel.)

Honlapkészítés referenciánk...

 • Honlapkészítés - Habitat
 • Honlapkészítés - Otthon Kisvendéglő
 • Honlapkészítés - CC Ingatlan és Biztosítás
 • Honlapkészítés - Dr. Oetker - SOS Gyermekfalvak
 • CTP Expressz - honlapkészítés
 • Dr. Otker Befőzés - honlapkészítés
 • Dalos Tüzép - honlapkészítés
 • JAN Beltéri Ajtó - honlapkészítés
 • Sabbathsong - honlapkészítés
 • Iveco Levantex - honlapkészítés
 • Újkapu - honlapkészítés
 • Avisys - honlapkészítés
 • Kézdalmási Vadaskert - honlapkészítés
 • Weinberg '93 - honlapkészítés
 • Holttengeri kozmetikumok - honlapkészítés
 • Iveco Levantex - honlapkészítés

Ügyfeleink véleménye munkánkról...

Dolgozzunk együtt!

Kérjen egy ingyenes és kötelezettségmentes konzultációt, és választ kap a kérdéseire.

Eastside Informatika Kft.
Iroda: 2040 Budaörs, Széles u. 13/1.
Telefon: +36-20-931-3128